"Ëmbëlsira e ditës"/ Rama publikon foton e veçantë me Zahon, i tregon që...

Kryeministri Rama ka zbuluar se këtë fundjavë ndodhet në fshatin Vuno, në Jug të Shqipërisë.

Kryeministri ka zgjedhur që të dalë xhiro me djalin e tij të vogël dhe t’i mësojë dhe historinë e fshatit, ku një pjesë e saj është dhe lufta kundër pushtuesit të huaj. 

Në këtë luftë kanë rënë dëshmorë shumë burra nga Vunoi dhe Rama ka zgjedhur që t’i Zahos lapidarin për dëshmorët e fshatit.