"Është bërë realitet".| Kryeministri Rama i ndryshon fytyrën qytetit të Shqipërisë!

Kryeministri Edi Rama me investimet në çdo fushë po e shndërron Shqipërinë në një vend të mrekullueshëm Europian. 

Së fundmi, kreu i Qeverisë ka publikuar disa fotografi nga Parku Olimpik i Korçës që nga bukuria dhe perfeksioni i ngjason një projekti 3D e cila është bërë realitet nga qeveria shqiptare. 

Rama shkruan: “Dikur ky vend ishte një fushë mbeturinash kurse sot është transformuar në një kënd argëtimi për fëmijët dhe adoleshentët e qytetit jug-lindor”.