Firmoset marrëveshja/ Lajm i Fundit: Tjetër shtet njeh patentat shqiptare

Një tjetër vend njeh lejet e drejtimit shqiptare, duke iu dhënë një mundësi më shumë shoferëve. 

Bëhet fjalë për Arabinë Saudite, të cilët kanë vendosur që të njohin patentat shqiptare pas marrëveshjes së arritur mes dy shteteve, marrëveshje e cila është publikuar dhe në fletoren zyrtare. 

VENDIMI: “Miratohet marrëveshja, Shqipëria dhe Arabia Saudite njohin patentat”