Fundoset Ilir Meta/ Zbardhet data kur do të votohet shkarkimi përfundimtar i tij

Komisioni Hetimor që ka marrë nën hetim Ilir Metën do t’i dërgojë Kuvendit raportin për shkarkimin përfundimtar të tij.

Votimi i këtij raporti në Kuvend do të bëhet me datën 10 Qershor dhe në këtë mënyrë merr fund aventura e Metës në Presidencë. 

Pasi të largohet, SPAK do të hetojë pasurinë e Ilir Metës dhe më pas ai do të japë "llogari" përballë Drejtësisë së Re.