Gëzim i madh/ Nuk ndalet Rama, ‘i përvishet’ punës dhe njofton se gjatë muajit...

Kryeministri Rama pas triumfimit në zgjedhjet e 25 prillit është rikthyer në kantieret e ndërtimit për të parë nga afër sesi po ecën procesi i rindërtimit.

Rama sot është në Fushë-Krujë ku po viziton lagjen ‘Rilindja’ dhe premton se deri në vjeshtë gjithçka do të jetë gati. 

"Punimet po shkojnë drejt fundit në Lagjen e Re Rilindja në Fushë-Krujë. Në shtator dorëzojmë çelsat e shtëpive të reja", tha Rama.