Gjermania kërkon nga BE të anëtarësojë Shqipërinë, E FUNDIT/ Brenda muajit...

Gjermania kërkon që në muajin qershor të bëhet progres me afrimin e Shqipërisë drejt Europës. 

“Gjermania mbështet objektivin e presidencës së BE për të zhvilluar në qershor konferencat e parë ndërqeveritare me Shqipërinë. Vendi i drejtuar nga Edi Rama ka bërë progres me reformat e kërkuara nga Europa”, shkruan kancelarja gjermane. 

Rama thekson se Merkel është një mike e shkëlqyer që e njeh, e kupton dhe e ndjek rajonin tonë e Shqipërinë.