Gjermania në krah të Ramës/ Merkeli i thotë "PO" Shqipërisë, negociatat me BE-në...

Gjermania hedh hapin e rëndësishëm dhe i kërkon BE-së që të bëjë hapa për afrimin e Shqipërisë drejt Europës.

Kancelarja gjermane, Angela Merkel shprehet se i takon Evropës tani të bëjë hapin e afrimit të Shqipërisë. 

"Gjermania mbështet objektivin e presidencës së BE për të mbajtur konferencat e anëtarësimit në BE me Shqipërinë në qershor. Shqiperia e Ramës ka ecur përpara me reformat e kërkuara”, thote Merkel.