Gjiri i Derrave/ “Vetëm kur të rrethohet ky vend”, do të ndryshojë Shqipëria!

Kjo është vetëm një foto që mjafton për të kuptuar historinë e këtyre 30 viteve të klasës politike, mjafton që të kuptosh se ç’është kapitalizmi shqiptar, ç’është demokracia këtu. 

Kjo është një foto që shpreh se sa e shqetësuar është politika për rininë, për të ardhmen e vendit. Ky vend nuk është Gjiri Derrave, është Gjiri Lalzit, i lalëve te zinj. E nëse duhet të ndryshoje kahja e historisë këtu duhet të nisi. 

Ditën që do rrethohet me shirit nga OFL dhe pronareve do u shkoje letra që për 48 ore të motivojne pajisjen e tyre, ne mos SPAK shpall sekuestron, vetëm atëherë njerëzit do të thonë: “Kjo është dita 1 e kalendarit të ndryshimit ne drejtimin e duhur”.