Habit Eni Çobani: “Ju tregoj të vërtetën e martesës së Fatos Nanos, ai u tregua...

Eni Çobani na ka treguar detaje nga divorci i bujshëm i Fatos Nanos.

Sipas avokates së njohur, Nano u tregua “burrë” që arriti ta pranonte publikisht që martesa e tij me gruan kushte përfunduar. 

“I pari personazh dhe i vetmi është Fatos Nano, i cili kur është pyetur për bashkëshorten e tij, ka thënë se gjithçka ka marrë fund dhe se ai dështoi. Të gjithë e paragjykuan pas kësaj, ndërsa për mua u tregua burrë që arriti ta thoshte publikisht dhe nuk vazhdoi të lëndonte gruan e tij”, tregon Eni.