“Hapen segmente të tjera në rrugën e re”/ Rama bën realitet veprën e madhe...

Edi Rama nuk po i ndal investimet dhe rrugët e reja në të gjithë Shqipërinë.

Kryeministri ka publikuar pamjet nga Unaza e Madhe e Tiranës dhe njofton inaugurimin e segmenteve të tjera duke lehtësuar trafikun në kryeqytet. 

“Unaza e Madhe e Tiranës – Puna vazhdon, S’ka kohë për pushim, hapim segmente të reja”, shkruan Rama.