Hapet për pak ditë, Qeveria Rama bën njoftimin e rëndësishëm: Ka nisur…

Qeveria Rama ka nisur procesin e dezinsektimit të zonave turistike në Vlorë dhe Sarandë. 

Ministrja Manastirliu shkruan se më pas ky proces do të shtrihet në të gjitha zonat e plazhit për një sezon të sigurt turistik. 

“Në Vlorë dhe Sarandë ka nisur procesi i dezinsektimit të zonave turistike, për t’u shtrirë në ditët në vijim në të gjithë zonat e identifikuara nga ekspertët e shëndetit publik, për një sezon turistik të sigurt”, shkruan Manastirliu.