I ka hyrë frika deri në "palcë"/ Ilir Meta del urgjentisht kundër Amerikës, "Saliu...

Pasi Amerika shpalli “Non Grata” Sali Berishën, ka reaguar për herë të parë edhe Ilir Meta të cilit i ka hyrë frika deri në palcë.

Nuk kishte si të ndodhte ndryshe, edhe Meta i shpall luftë Amerikës. Në të njëjtën linjë si Saliu, Meta shkruan: 

"Solidaritet për Saliun, Lilin dhe Familjen tuaj pas këtij akti të shëmtuar, të pabesë dhe të poshtër të Amerikës, që ka të bëjë vetëm me lobingjet antishqiptare të Ramës", shkruan Meta i frikësuar.