I ndalohet hyrja në Amerikë/ Sali Berisha bën veprimin që nuk e priste askush...

Sali Berisha ditën e sotme u shpall “Non Grada” nga Amerika. 

Mjaft gazetarë në vend kanë tentuar të komunikojnë me Saliun dhe familjarët e tij por pa asnjë rezultat. 

Të gjithë personat e përmendur në deklaratën e Amerikës kanë bërë veprimin e papritur duke fikur të gjithë telefonat. Mesa duket ndihen të gjithë të frikësuar pasi Drejtësia e Re pritet të ndëshkojë të paprekshmit e politikës.