I ndryshon jetën çdo shqiptari/ Rama na tregon 3 pikat e kthesës, ndërtojmë...

Socialistët kanë publikuar draftin e programit qeverisës për 4 vitet e ardhme.

Zbulohet se brenda mandatit të 3-të do të finalizohen projekte madhështore në infrastrukturë: 

1- Brenda 6 muajve të ardhshëm, vendoset në punë aeroporti i Kukësit 
2- Brenda 2021, përfundon Rruga e Arbrit dhe ngritja e Aeroportit të Vlorës 
3- Brenda 4 viteve të ardhshme përfundon linja hekurudhore Tiranë-Rinas-Durrës. Linja e re hekurudhore Pogradec-Korçë-Greqi