Integrimi i Shqipërisë në BE, vendi i madh i thotë "PO" Ramës. Vjen lajmi fantastik...

Italia ka shprehur hapur mbështetjen e madhe për integrimin e Shqipërisë në Bashkimin Europian. 

Ministri i Jashtëm, Luigi Di Maio në fjalën e tij i ka dhënë një "PO" të madhe kryeministrit Rama. 

"BE duhet t’u japë fund zvarritjeve dhe të vendosë një tjetër marsh për integrimin sa më të shpejtë të Shqipërisë", tha Di Maio gjatë takimit me Ramën në Bruksel.