Jemi drejt Europës.| Përfundon investimi, Rama i ndryshon fytyrën qytetit të...

Kryeministri Rama e ka nisur ditën e sotëme me pamjet nga Puka, ku tregon sesi ky qytet është transformuar falë ndërhyrjes së qeverisë së tij.

Rrugë e re hyrse në Pukë, shkollë e re, spital i ri, hapësira të gjelbra publike dhe rehabilitimi i dy liqeneve, janë disa nga punët e qeverisë Rama duke i ndryshur fytyrën Pukës. 

"Kartolina më e bukur nga Puka për të gjithë ata që më shkruajnë s’ke bërë asgjë në Veri, ju uroj një ditë të mbarë", shkruan Rama.