Keni një makinë në shtëpi? Qeveria Rama zbulon çfarë do ndodhë me kolaudimin...

Koha e Saliut ka marrë fund dhe tashmë kolaudimi i makinave do të jetë me standardet e Bashkimit Europian.

Kontrolli i automjeteve tashmë i ka kaluar shtetit shqiptar dhe shërbimi do të hapet më 31 maj. 

"Do bëjmë shtesë shërbimi në Durrës dhe në Tiranë. Më 31 maj do rihapet kolaudimi. Ne kemi nisur punën, që në fund të verës të të ofrojmë shërbim optimal. Kolaudimi nis me automjetet e transportit të mallrave", njofton Rama.