Kërkohet përsëritja e zgjedhjeve/ KAS merr vendimin e fundit, PD dhe LSI...

Komisioni i Ankesave ka vendosur të rrëzojë kërkesën e PD-së për përsëritje zgjedhjesh në Qarkun e Durrësit. 

Demokratët e dështuar të Lulit për të justifikuar humbjen pretendojnë se PS ka përdorur burimet shtetërore për manipulimin e zgjedhjeve. Por të gjitha rastet e dyshimta për manipulim vote shumica identifikohet si votë e blerë nga LSI.

Tashmë zgjedhjet janë çertifikuar nga BE dhe Amerika të cilat i kanë dhënë fund ëndrrës së opozitës për të përsëritur zgjedhjet ku bindshëm fitoi Partia Socialiste.