Kërkohet përsëritje e zgjedhjeve/ KAS merr vendimin e fundit, PD-LSI...

KAS vendosi me shumicë votash të rrëzojë kërkesën e PD-së dhe LSI-së për përsëritje zgjedhjesh në Berat dhe Gjirokastrër. 

Rastet e dyshimta janë shenjat e gishtave të operatorëve për mirëmbajtjen e pajisjes e identifikimit elektronik gjatë ditës së votimit. 

Tashmë zgjedhjet janë çertifikuar nga BE dhe Amerika të cilat i kanë dhënë fund ëndrrës së opozitës për të përsëritur zgjedhjet ku bindshëm fitoi Partia Socialiste.