“Këta janë demokratë”/ Rama i kthen përgjigje epike punëtorit në majë të pallatit...


124 shtëpi individuale dhe mbi 150 apartamente do të jenë përfunduar në shtator ku të gjithë banorët do të futen në shtëpitë e reja në Fushë-Krujë. 

Në vizitën e Ramës nuk munguan edhe batutat e kryeministrit me punëtorët, ku njëri prej tyre tha se kolegët e tij janë demokratë të flaktë.

“Janë demokratë të çmendur të gjithë”- tha punëtori, ndërkohë që Rama iu përgjigj: “Mbaji mirë se mos na hidhen”.