Komisioni nxjerr provat kundër Metës, ja çfarë do të bëjë nesër Presidenti...

Meta nuk do të shkojë nesër në komisionin hetimor të ngritur për shkarkimin e tij. 

Zyra e shtypit e presidentit sqaroi se meta nuk do të paraqitet në këtë komision pasi nuk njeh asnjë vendim të qeverisë Rama. 

Por pavarësisht qëndrimit të Ilir Metës, komisioni ka vazhduar hetimin dhe largimi i Ilir Metës nga zyra e Presidentit është vetëm çështje kohe.