Kryeministri Rama jep lajmin fantastik, zbulon çfarë pritet të ndodhë ditën e sotme

Edi Rama ditën e sotme ka dhënë lajmin e shkëlqyer pasi në Shqipëri mbërrijnë mbi 11.700 vak sina të tjera nga Pfizer. 

Kryeministri bën të ditur gjithashtu se në ditët vë vijimin do të rritet vaksinimi për punonjësit e fabrikave me material porositësi dhe ata në industrinë e turizmit. 

"Sot presim të vijnë 11.700 vaksina të tjera Pfizer. Shqipëria Buzëqesh”, shkruan Rama.