Kundër Amerikës/ Përse ka lajthltur Ilir Meta? Zbulohet e vërteta: "SPAK ka nisur...

Ilir Meta ka humbu qetësinë dhe të gjithë e dimë arsyen. 

Pasi Amerika shpalli “Non Grata” Sali Berishën, Metës po i shtrëngohet "laku" pasi SPAKU dhe Drejtësia e Re ka nisur hetimet për pasurinë e tij. Gazetari Adriatik Doçi shkruan troç se "Ilir Floriri" vuan nga sëmundja më e re "SPAK-ofobia".

"Metën po e tmerron fjala ‘SPAK’ dhe reagon me agresivitet sa herë qe të tjerët ia përmendin. Spak-ofobia mendohet se shkaktohet nga humbja e kontrollit mbi drejtësinë, mungesa e një garancie paprekshmërie nga një drejtësi e pavarur. Amerika e ka gati goditjen e radhës", shkruan gazetari.