Lajm i Fundit/ Nuk ndalen largimet nga PD-ja, pas humbjes jep dorëheqjen edhe...

Nuk ndalen largimet nga PD, e cila humbi në zgjedhjet e 25 Prillit, ndërsa pritet të mbahet mbledhja e kryesisë së PD dhe Këshillit Kombëtarë. 

Drejtues të grup-seksioneve apo drejtues të degëve të zhgënjyer kanë vendosur të japin dorëheqjen nga detyrat që kanë mbajtur. 

Njëri prej tyre është edhe Albano Stolaj, pjesë e strukturave të Partisë Demokratike dega 5 dhe kryetar i grup-seksionit numër 7.