Lajmi i shumëpritur/ Rama ndërton një tjetër rrugë, aksi i ri gati më datën....

Bypass-i i Vlorës do të jetë gati më 15 korrik duke lehtësuar lëvizjen për turistët që i drejtohen bregdetit.

Kryeministri Rama thotë se ky segment i ri do të lehtësojë lëvizjen drejt jugut.

“Unë kam marrë garancinë që ky Bypass do të bëhet i aksesueshëm në 15 korrik. E përfundojmë në kohë rekord, por duke përmbushur edhe të gjitha kushtet e sigurisë rrugore. Nga sot dhe deri në 15 korrik në do të jemi prezent në Bypassin e Vlorës", njofton Rama.