LSI drejt shkrirjes si parti, ja ç’do ndodhë me Metën dhe Monën. Po i pret...

Humbja më 25 prill po çon LSI-në drejt shkrirjes së plotë duke u larguar përfundimisht nga "tepsia" e pushtetit.

"Partiçka" e Ilir Metës dhe Monikës ka përfunduar me vetëm 4 deputetë, madje as PD-ja nuk kërkon ta mbajë si "bisht". 

Tashmë socialistët do të votojë në Kuvend shkarkimin e Ilir Metës nga zyra e Presidencës. Pasi të largohet, SPAK do të hetojë pasurinë e Ilir Metës dhe më pas ai do të japë "llogari" përballë Drejtësisë së Re.