Mandati i 3-të/ Për herë të parë në histori, Rama po ndërton njëkohësisht...

Kryeministri Rama, njofton se gjatë mandatit të tretë vazhdon pa u ndalur puna për rindërtimin e spitaleve moderne nga veriu në jug. 

Videoja nis me pamje nga punimet e spitalit të ri të sëmundjeve të brendshme në QSUT, më pas nga Materniteti i ri i Beratit, spitali i Kukësit dhe në fund shfaqen punimet dhe imazhet nga projekti për Maternitetin “Mbretëresha Geraldinë” në Tiranë. 

Për herë të parë në historinë e Shqipërisë po ndërtohen 4 spitale moderne në të njëjtën kohë.