Më e bukura në Ballkan/ Përfundon shëtitorja më e re, shikoni çfarë ndërton Rama...

Ka përfunduar shëtitorja më e re e në qytetin e Sarandës.

Kryeministri Rama ka bërë një transformim fantastik në Sarandë dhe shëtitorja është një ndër pikat kryesore turistike të qytetit. Familjeve shqiptare u është rikthyer hapësira e madhe publike dhe tashmë mund të shijojnë relaksin buzë detit. 

"Shëtitorja e re e Sarandës, mrekulli urbanistike që hedh shtat çdo ditë. Pamje fantastike nga Saranda, perla më e bukur e Ballkanit”, shkruan Rama.