“Më mirë se Europa”/ Rama jep lajmin e madh për shqiptarët: Sot mbyllet...

Pandemia në Shqipëri po shkon drejt fundit. 

Kryeministri Rama ka merita të padiskutueshme pasi sot Shqipëria mbyll plotësisht procesin e vaksinimit për të gjithë operatorët turistikë. 

“Në Vlorë dhe në të gjithë bregdetin po përfundon vaksinimi i operatorëve turistike, për një sezon shumë më të lehtësuar se një vit më parë. Kemi vaksinuar mbi 750 mijë shqiptarë. Vijojmë me planin për të hapur qendra shëndetësore në zonat turistike”, njofton Rama.