"Merr fund në gusht"/ Edi Rama jep premtimin e madh, ja çfarë ndodh...

Edi Rama ka inspektuar punimet për rindërtimin në lagjen e re në Ndroq.

Kryeministri ka premtuar se shtëpitë e reja do të jetë gati në fund të gushtit dhe rreth 350 banorë do të mblidhen ne lagjen qendrore. 

"Lagja e re në Ndroq, do të jetë gati në fund të muajit gusht me shtëpitë e banimit, kopshtin, shkollën dhe një qendër komunitare. Pasi humbën shtëpitë e vjetra, rreth 350 banorë do të mblidhen në këtë lagje qendrore", shkruan Rama.