Më i shtrenjti në Europë, kush është avokati francez që ka paguar Berisha. Miliona...

Pasi iu ndalua hyrja në Amerikë, Sali Berisha doli para gazetarëve për të sfiduar SHBA-në. 

Por Saliu refuzoi të jepte detaje se kush do ta paguajë dhe sa kushton avokati francez, Jean-yves le Borgne, i cili do të përfaqësojë Berishën në Paris.

Ky avokat është ndër më të kërkuarit në Europë dhe kërkon miliona për shërbimin e tij, me klientë duke filluar nga diktatori tunizian Ben Ali apo Presidenti francez Chirak e deri të avokat i pronarit të firmës Nissan, Carlos Ghosn.