Ndryshojnë masat kufizuese/ Ja çfarë nuk lejohet. Orai i mbylljes bëhet...

Qeveria Rama ka vendosur masa të reja kufizuese në Shqipëri. 

Komiteti Teknik i Ekspertëve hoqi maskën detyruese për ambientet e hapura kurse orari i mbylljes policore prej 1 qershorit shtyhet me 1 orë, praktikisht 23:00 - 06:00. 

Gjithashtu baret dhe klubet e natës do të qëndrojnë hapur deri në orën 23:00 por muzika nuk do të lejohet. Nëse situata është e qëndrueshme, prej 1 korrikut mbyllja shtyhet deri në orën 00:00-06:00.