Negociatat me BE-në! Kryeministri Rama mesazh të ‘koduar’ për Europën

Kryeministri Rama ka reaguar lidhurme procesin e çeljes së negociatave me BE-në, për të cilin thotë se i ngjan me kryeveprën e Samuel Beckett" duke pritur Godonë”.

"Pse mendoj kaq shpesh në ditët e sotme për kryeveprën e Samuel Beckett ndërsa ndjek deklaratat për Shqipërinë dhe Maqedoninë e Veriut? 

(Çdo ngjashmëri me ngjarje apo persona të vërtetë, të gjallë ose të vdekur, është sigurisht e rastësishme) E ardhmja është Europa", – shkruan Rama.