"Nuk e meritoj"/ Kryeministri Rama na habit dhe refuzon çertifikatën duke thënë...

Kryeministri Rama është vlerësuar me certifikatën nga Infermierët për punën e palodhur gjatë kohës së pandemisë dhe për rritjen e pagave. 

Por Rama e ka refuzuar certifikatën duke thënë se do ta meritojë kur të rritet rroga me 40%. 

"Me lejen tuaj unë nuk do ta marr certifikatën, e refuzoj ta marr sepse nuk më takon. Por unë do bëj një kompromis, certifikatën do ta tërheq pasi të miratohet rritja e rrogës së infermierëve me 40%”, tha Rama.