"Oooo kush më erdhi"/ Kryeministri Rama vë në siklet gruan: Mos më ta...

Kryeministri Rama ka vijuar punën për rindërtimin e 74 banesave në Ndroq dhe 350 mijë banorët do të mblidhen tashmë në një lagje qendrore.

Rama gjatë inspektimit është takuar me banorët e Ndroqit, ku nuk kanë munguar as batutat: 

"Oooo kush më erdhi mua" (Gruaja zgjat dorën ta takojë)
Rama: A u bë si e deshët, mos më tako me dorë, po me grusht. Harrove pandeminë?
Banorja: Jemi në rregull ju urojmë për fitoren!