Pas 30 vitesh mungesë, Rama për herë të parë bën investimin e papritur në qytetin...

Kryeministri Edi Rama ka publikuar pamje të investimeve në Korçë të cilat e kanë transformuar në një qytet kryevepër.

Pas 30 vitesh mungesë, Rama e ndërton terminalin e parë të autobusave në Korçë, duke sjellë rrugull në qytet. 

"Me këtë pamje të terminalit të ri të autobusëve dhe mikrobusëve në Korçë, që sjell një standard të ri për qytetarët, ju uroj një fundjavë të bukur", shkruan Rama.