Pas Amerikës/ Sali Berisha merr një tjetër "goditje", socialistët marrin këtë vendim...

Sali Berisha nuk do të marrë mandatin e deputetit në muajin shtator.

Amerikanët nuk duan të shohin Saliun deputet në Kuvendin e Ri dhe për këtë arsye i kanë shpallur luftë duke e cilësuar si të korruptuar. 

Socialistët do i drejtohen Komisionit dhe do të kërkojnë që atij të mos i jepet mandati në shtator. Tashmë Saliut do t'i ndalohet mandati i ri dhe SPAK-u do të nisë hetimin për pasurinë e tij.