Pas fitores/ Rama jep premtimin e madh për familjet shqiptare, këto 3 pika do të...

Kryeministri Rama ka premtuar se gjatë 4 viteve të ardhshme do ta ngjitë Shqipërinë në majë dhe do t’i kthejë lumturinë familjeve të zakonshme. 

1● Rindërtimi, brenda vitit 2021 do të përfundojnë mbi 4.000 shtëpi të reja

2● Brenda vitit 2022, përfundon ndërtimi i rreth 12 mijë apartamenteve në lagjet e reja dhe 160 shkollave 

3● Socialistët parashikon rritjen e pagave për familjet shqiptare: “Deri në vitin 2025, paga minimale do të rritet deri në 400 mijë lekë të vjetra/muaj. Kurse paga mesatare do të shkojë në 850 mijë lekë të vjetra në muaj”.