"Po bien këmbanat për Ilir Metën"/ Vjen deklarata e bujshme nga...

Sekretari i PS-së, Alfred Peza ka thënë se vendimi i Amerikës për shpalljen “Non-Grata” të Berishës është një këmbanë alàrmi për Ilir Metën.

Sipas Pezës, Berisha nuk e komandon dot më sistemin e drejtësisë ku po fillon një epokë e re. 

"Vendimi i Amerikës është një sinjal, një këmbanë alàrmi për Ilir Metën. Është i vetmi që nuk ka reaguar deri më tani sepse ka frikën e vetes. Kim e paralajmëroi dhe këmbana bie për të", tha Peza.