"Po i ndryshojmë fytyrën Shqipërisë"/ Kryeministri Rama gati inaugurimin e madh...

Falë punës së shkëlqyer të Edi Ramës, Shqipëria po rilind akoma me e bukur me shtëpi të reja.

Një punë e jashtëzakonshme e Qeverisë po shkon drejt inaugurimit duke marrë formë përfundimtare lagjet më të reja në Bubq. Në bashkinë e Krujës janë tre site ndërtimi që përfshijnë 443 apartamente dhe 360 shtëpi individuale. 

"Këtu jemi me zemrën e Bubqit që po rilind si një qendër e bukur rezidenciale për familjet që humbën shtëpitë nga tërmeti", shkruan Rama