Po kryhet.| Rama njofton se rruga e re do të lidhë dy qytetet e mëdha...

Kryeministri Rama e ka nisur ditën e diel me lajmin e mirë se brenda 12 muajve do të jetë gati rruga që do të lidhë Dibrën me Librazhdin.

Një investim strategjik që ofron një perspektivë të re zhvillimi për këto zona. 

"RRUGA TJETËR E DIBRËS, do të lidhë brenda 12 muajve Dibrën me Librazhdin dhe do të mundësojë bashkimin e shpejtë të zonës veri-lindore të Dibrës me juglindjen, duke krijuar një perspektivë të re zhvillimi”, shkruan Rama.