Qeveria Rama bën punë fantastike, shikoni lagjen më të re në qytetin...

Banorët në Zall Herr dhe në Ndroq, të cilët mbetën të pastrehë nga tërmeti, do të marrin shtëpi falas në një lagje të reja. 

Qeveria po vijon punën për realizimin e projektit që synon të kthejë Zall Herrin dhe Ndroqin në dy lagje moderne të Tiranës. 

Projekti parashikon jo vetëm rindërtimin e shtëpive, por dhe të institucioneve arsimore që do të mund të shërbejnë dhe si qendër komunitare.