Qeveria Rama jep njoftimin e rëndësishëm: Pas 2 ditësh, në Shqipëri do të...

Kryeministri Edi Rama e ka menaxhuar në mënyrën të shkëlqyer situatën e pandemisë në vendin tonë. 

Qeveria shqiptare ditën e sotme njofton se brenda 2 ditësh Komiteti i Ekspertëve do të japë vendimet e reja duke hequr orën policore dhe mbajtjen e maskave në ambient të hapur. 

Momentalisht janë vaksinuar mbi 700 mijë shqiptarë dhe kjo ka sjellë uljen e infektimeve të reja, kurse spitalet janë boshatisur. Muaji qershor do ta gjejë Shqipërinë të hapur plotësisht për sezonin turistik.