Rama dhe Meta përballen sot në Gjykatë! Ja çfarë kërkon kryeministri...

Kryeministri Rama dhe Presidenti Meta do të përballen sot për herë të parë pas zgjedhjeve në 25 prillit në Gjykatën Kushtetuese.

Është ish-ministri i Jashtëm në detyrë, Gent Cakaj, i cili ka çuar në perballje Metën dhe Ramën për mosdekretimin e ish-ministrit të Jashtëm. 

Kryeministri Rama kërkon interpretimin e nenit 98 të Kushtetutës, pika 1, për të drejtën e emërimit dhe shkarkimit të ministrave.