Rama i ndërton shtëpinë e re, befasohet nga deklarata e qytetarit: Unë kurrë nuk të...

Kryeministri Edi Rama ka qenë në Kavajë, për të inspektuar rindërtimin e shtëpive të reja për banorët e zonës.

Rama është perballur edhe me një qytetar që deklaroi se nuk do ta tradhtojë kurrë Partinë Socialiste.

Qytetari: Je i nderuar dhe i respektuar ti që na vjen dhe na viziton dhe lëshon rreze drite. 
Edi Rama: Po mbaron shtëpia? 
Qytetari e befason kryeministrin: "Nuk të tradhtoj kurrë. Edhe sikur mos ma ndërtoje shtëpinë e re unë nuk të tradhtoj asnjëherë".