Rama i vendosur/ A duhet të shkarkohet Ilir Meta, komento këtu: PO ose JO...?

Kryeministri Edi Rama ka marrë besimin e plotë të shqiptarëve për të vijuar punën dhe qeverisjen e mandatit të 3-të. 

Ashtu siç kishte premtuar, Rama ka marrë firmat e mazhorancës së re për të shkarkuar Ilir Metën nga zyra e Presidencës e cila po përdoret për interesat personale të LSI-së. 

"ER-TV" ka hapur sondazh ku kërkon mendimi e shqiptarëve për ta SHKARKUAR ose JO, Ilir Metën? KOMENTO në Facebook "PO" ose "JO"