"Rama në krah të SHBA, autorizohet për të futur në burg..."/ Deklarata e papritur nga...

Gazetari Genc Burimi ëshë shprehur se për SHBA, kryeministrat si Edi Rama vlejnë shumë sepse janë njerëz që nuk bëjnë pazare.

Rama ka mbështetjen e Amerikës për të formuar Drejtësinë e Re dhe për të futur në burg politikanët e korruptuar. 

"Kur Rama fitoi zgjedhjet në vitin 2013 u pozicionua në krah të Amerikës. Këtu SHBA ka baza ushtarake dhe çdo gjë tjetër, prandaj Rama ka besimin e plotë. Presim të ndëshkohen me burg politikanët e korruptuar", thotë Burimi.