Rama nis hakmarrjen me socialistët, zbulohen lëvizjet e fundit në qytetin...

Edi Rama nis hakmarrjen me socialistet shkodrane pas 25 prillit.

Vala e emërimeve te reja për mandatin e trete filloi 1 muaj pas zgjedhjeve dhe emri i parë që u komandua ishte drejtori i kadastrës në Shkodër. Partia socialiste humbi nga 2017-ta rreth 9 mije vota, duke rene ne 30 mije dhe kjo kosto politike kerkon analize dhe pergjegjesi. 

Kokat e para qe do te priten jane drejtoret e besuar te deputeteve qe dorezojne mandatin, per te vijuar me pas me filtrimet e njerezve qe ne fushate nuk ishin ne lartesine e kerkuar politike.