Rama nuk i flet/ Vihet në lëvizje Dritan Leli, bën veprimin që nuk pritej. Del...

Kryeministri Rama vijon të ketë një marrëdhënie të tensionuar me kryetarin e Bashkisë së Vlorës, Dritan Leli.

Ky i fundit është rishfaqur vetëm për të hapur sezonin turistik në Vlorë. Eventi nuk është mbajtur në Lungomare por në qendrën historike të qytetit dhe jo pa qëllim, pasi Rama e sulmoi që aty Lelin duke e quajtur ‘të vdekur’. 

I vetëm Leli ftoi shqiptarë e të huaj, të shkojnë në Vlorë për të kaluar pushimet.