Rama që në mëngjes jep lajmin shpresëdhës për shqiptarët/ Në kohë rekord...

"Shqipëria po buzëqesh", falë punës së shkëlqyer të kryeministri Edi Rama. 

Rama njofton se ditën e sotme kapet shifra rekord e 750 mijë shqiptarëve të vaksinuar dhe së shpejti do të dalim kokëlart nga kjo situatë.

"Jemi të parët jo vetëm në Rajon por në të gjithë Europën me ritmin e lartë në proçesin e vaksinimit. Sot kalojmë 750 mijë vaksinime në gjithë Shqipërinë", tha Rama.